Palvelut

Rahoitus

Sopivan kohteen löydyttyä ota yhteyttä myyntiimme tai tule käymään myymälässä. Rahoitusyhtiöt vaativat yleisesti 21 vuoden ikää ja olet hoitanut raha-asiasi. Luottopäätös saadaan odottaessa. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien rahoitusyhtiöiden kanssa.

Takuu

Lähes kaikkiin myytäviin kohteisiin on saatavilla Finntakuu lisäturva. Finntakuu on saatavilla ajoneuvoihin, joiden vuosimalli on 2006 tai uudempi ja joilla on ajettu alle 150 000km. Sisällytämme Finntakuun valikoituihin autoihin ilman lisäkustannusta.

Vakuutukset ja rekisteröinti

Kaupanteon yhteydessä teemme vakuutukset ja hoidamme omistajanvaihdoksen asiakkaamme puolesta. Olemme rekisteröity vakuutusasiamies ja edustamme Suomen johtavia vakuutusyhtiöitä. Kysy ajankohtaiset vakuutustarjouksemme.

Rekisteröity asiamies

Tulli on hyväksynyt yrityksemme autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Tulli voi hyväksyä säännöllistä liiketoimintaa harjoittavan luotettavan ja asiantuntevan ajoneuvojen maahantuojan autoverotuksen rekisteröidyksi asiamieheksi. Rekisteröitynä asiamiehenä toimiminen on luvanvaraista. Asioidessa kanssamme, kaikki myytävät ajoneuvot rekisteröidään heti kaupantekohetkellä Suomen rekisteriin.

Ostamme autoja

Myy autosi meille. Maksamme kauppahinnan tilillesi heti oston yhteydessä ja lunastamme mahdollisen loppuvelan. Pyydä tarjous soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Ostamme vuosimallia 2007 ja uudempia ajoneuvoja joilla on ajettu enintään 125 000km.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ajoneuvon tarvittaessa kotiovellesi tai työpaikallesi. Ostaja ja myyjä kertovat ajoneuvojensa kunnon tarkasti puhelimitse ja sovimme alustavan välirahan. Sovittuna ajankohtana toimitamme ajoneuvon ja molemmat osapuolet tarkastavat kohteet. Palvelu sisältyy veloituksetta kaikkiin Premium autoihin. Kysy lisää myynnistä.

Ajoneuvot tilauksesta

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa kohdetta ota yhteyttä myyntiimme. Toimitamme autoja myös tilauksesta ja järjestämme tarvittaessa rahoituksen. Vankka kokemus ajoneuvojen tuonnista ja laajat ostokanavat takaavat laadukkaat ja valikoidut yksilöt. Toimitamme kaikki ajoneuvot avaimet käteen periaatteella.